Kom godt i gang med dit terrasseprojekt

Har du netop købt et hus, og drømmer du om at sidde på en terrasse ude i din have? Det kan naturligvis ikke lade sig gøre så længe, at der ikke er nogen terrasse. Men du kan give dig i kast med selv at bygge en terrasse, hvis du har hænderne skruet rigtigt på. Det kan være et rigtig hyggeligt projekt, hvis du elsker diverse gør det selv-projekter. Læs med videre her, så du kan komme godt i gang med dit terrasseprojekt.

Det bør du få styr på, inden du går i gang

Inden du kommer for godt i gang med projektet, er der flere ting, som du bør få styr på. En terrasse er nemlig ikke bare en terrasse. Terrasser er meget forskellige, og de kan se ud på mange forskellige måder. Du bør blandt andet få styr på følgende, når det kommer til din terrasse:

  • Hvor mange penge kan/vil du bruge på din terrasse?
  • Hvad skal din terrasse være bygget af? Vil du bruge træ eller sten? Eller skal din terrasse være lavet af udendørs fliser?
  • Hvor skal terrasse være henne? Skal den være i forlængelse af din bolig, eller skal den placeres et andet sted i haven?
  • Skal det være en overdækket terrasse, eller skal den være hævet over niveau?

Det er en god idé, at du i hvert fald får styr på ovenstående, så du ved, hvilke materialer du skal bruge, hvor din terrasse skal være og så videre. Det kan hjælpe dig med at have et godt overblik lige fra starten af, så du ender med den terrasse, som du drømmer om.