Motorsav jem og fix

Kædesave & kæder – el, benzin og akku – Jem & Fix

Ud over et udvalg af forskellige kædesave har vi i jem & fix desuden et stort udvalg af kæder til din motorsav til billige priser.

Kædesave på el, benzin og batteri – Jem & Fix

Kædesave på el, benzin og batteri | Køb den billigst hos jem & fix

Ud over et udvalg af forskellige kædesave har vi i jem & fix desuden et stort udvalg af kæder til din motorsav til billige priser.

Gør savearbejdet og nedfældningen lettere og mindre hårdt med en kædesav. God kvalitet til fornuftige priser. Køb online her.

Kædesav 46CC 2-takt benzinmotor – Garden – Jem & Fix

Kædesav 46CC 2-takt benzinmotor – Garden | jem & fix

Kædesav med 1800 W motor og sværdlængde på 40,5 cm med 6 tænder. Med SDS kæderegulering og automatisk kædesmøring. Se udvalget og køb her!

Benzindrevet kædesav fra Garden 1800 W med en sværdlængde på 40 cm og Easy Start-funktion. Anvend saven til fældning, beskæring og savning af træ. Køb den hos jem & fix.

Kædesav 1800 W elektrisk – Garden – Jem & Fix

Kædesav 1800 W elektrisk – Garden | jem & fix

jem & fix har købt benzindrevne motorsave af mærket ”Garden” af H.P. Schou. Disse motorsave har monteret sværd og kæde af mærket ”Oregon”.

Kædesav med 1800 W motor og sværdlængde på 40,5 cm med 6 tænder. Med SDS kæderegulering og automatisk kædesmøring. Se udvalget og køb her!

Kædeslibeanlæg elektrisk og automatisk – Jem & Fix

Kædeslibeanlæg elektrisk og automatisk | jem & fix

… Bosch med en motorydelse på 1800 W, fx ideel til savning af grene og kævler. Sværdet er 35 cm, og der medfølger en Oregonkæde. Køb den her hos jem & fix.

Med dette elektriske og automatiske kædeslibeanlæg kan du nemt få slebet din motorsavskæde uden at skulle gøre det manuelle arbejde. Den passer til kæder på 1/4″ og 3/8″. Køb det her hos jem & fix.

Oregon savkæde model 91P-057E – Jem & Fix

Oregon savkæde model 91P-057E | jem & fix

Oregon savkæde model 91P-057E. Model 91P er velegnet til hobbybrugeren, og det er en kæde med stærk ydelse. Den har 57 led. Køb den her hos jem & fix.

Falke kædesav akku 2 x 18 V Li-Ion – Jem & Fix

Falke kædesav akku 2 x 18 V Li-Ion | jem & fix

Batteridrevet kædesav med kulfri 64 motor. Anvender 2 x 18 V-batterier og har en sværdlængde på 40 cm. Se udvalget af kædesave og køb her hos jem & fix!

Ombytning af kæde og sværd på benzindrevne Garden …

Ombytning af kæde og sværd på benzindrevne Garden kædesave købt i perioden 1. oktober 2012 til 16. april 2013

Bosch el-kædesav 1800 W UniversalChain35 – Jem & Fix

Bosch el-kædesav 1800 W UniversalChain35 |jem & fix

Kraftfuld el-kædesav fra Bosch med en motorydelse på 1800 W, fx ideel til savning af grene og kævler. Sværdet er 35 cm, og der medfølger en Oregonkæde. Køb den her hos jem & fix.

Keywords: motorsav jem og fix, kædesav jem og fix, jem og fix motorsav, kæde til motorsav jem og fix, motorsav tilbud jem og fix