Lim lak harald nyborg

Køb DANA LIM hos Harald Nyborg

Universallim er transparent lim og kan bruges på de fleste materialer af træ, pap, papir og forskellige tekstiler. Indhold:

Vi forhandler Dana Lim produkter billigt her. Hos Harald Nyborg har vi et stort udvalg af Dana Lim, bl.a. trælim, kontaktlim, spartel og filler. Billig fragt!

Køb lim som trælim, kontaktlim, epoxy m.m. til lave priser her

Lim | Køb lim som trælim, kontaktlim, epoxy m.m. til lave priser her

Vi har også lim lak spray, hvis du bedre kan lide at arbejde med spraylak. Vores allround medium limlak kan både købes i en 500 ml flaske, en 1 liters flaske og …

På harald-nyborg.dk kan du købe alle typer lim i høj kvalitet. Vi forhandler bl.a. trælim, sekundlim, epoxy, kontaktlim m.m. med hurtig levering.

DANA LIM skolelim 100 ml – Harald Nyborg

DANA LIM skolelim 100 ml

Her finder du et bredt sortiment af lim til både større og mindre projekter, fx trælim til møbler, montagelim og kontaktlim. Se vores store sortiment.

Skolelim 315 fra Dana Lim er en vandbaseret lim, til limning af papir, pap, stof og træ, hvor der ikke kræves vandfasthed.L

Universal limspray 300 ml – Harald Nyborg

Universal limspray 300 ml

I jem & fix har vi et stort udvalg af superlim i høj kvalitet. Gode lave priser på lim fra bl.a. Loctite og Pattex No More Nails.

Limspray til permanent sammenklæbning af papir, karton, oasis, træ, tekstiler og visse typer plastik.

Vi forhandler professionel lim fra Loctite – Billig fragt

Loctite lim – Vi forhandler professionel lim fra Loctite – Billig fragt

Hos Harald Nyborg forhandler vi Loctite lim! Den effektive Loctite lim kan bruges til mange forskellige overflader, bl.a. træ, metal, porcelæn og meget mere.

Universallim 2 x 40 ml – Harald Nyborg

Universallim 2 x 40 ml

Universallim er transparent lim og kan bruges på de fleste materialer af træ, pap, papir og forskellige tekstiler.Indhold:

Limlak » Stort udvalg af lim lak på Grafical.dk

Limlak i god kvalitet. Flere varianter af lim lak til hurtig levering ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Lim | Stort Udvalg og Gode Priser i jem & fix

Her finder du et bredt sortiment af lim til både større og mindre projekter, fx trælim til møbler, montagelim og kontaktlim. Se vores store sortiment.

Billig superlim til små og store opgaver | jem & fix

I jem & fix har vi et stort udvalg af superlim i høj kvalitet. Gode lave priser på lim fra bl.a. Loctite og Pattex No More Nails

Keywords: lim lak harald nyborg, turbo tack harald nyborg