Kædesliber til motorsav jem og fix

Kædeslibeanlæg elektrisk og automatisk – Jem & Fix

Kædeslibeanlæg elektrisk og automatisk | jem & fix

Ud over et udvalg af forskellige kædesave har vi i jem & fix desuden et stort udvalg af kæder til din motorsav til billige priser.

Med dette elektriske og automatiske kædeslibeanlæg kan du nemt få slebet din motorsavskæde uden at skulle gøre det manuelle arbejde. Den passer til kæder på 1/4″ og 3/8″. Køb det her hos jem & fix.

Kædesave & kæder – el, benzin og akku – Jem & Fix

Fileholderen har Oregons behagelige træhåndtag, og denne passer til 3/8″ kæder, og den leveres inkl. 4,5 mm fil. Køb den her hos jem & fix.

Oregon fileholder med fil 4,5 mm – Jem & Fix

Oregon fileholder med fil 4,5 mm | jem & fix

I jem & fix har vi både et udvalg af el- og benzindrevne kædesave samt akku-kædesav, hvor du slipper for en ledning, der driller, eller som kommer i vejen for …

Oregon fileholder sørger for at holde filen i den rette vinkel og dybde, når du skal slibe kæden på kædesaven. Fileholderen har Oregons behagelige træhåndtag, og denne passer til 3/8″ kæder, og den leveres inkl. 4,5 mm fil. Køb den her hos jem & fix.

Kædesave på el, benzin og batteri – Jem & Fix

Kædesave på el, benzin og batteri | Køb den billigst hos jem & fix

Oregon rundfile med en diameter på 4,8 mm til 0325″ savkæder. Holder kæden skarp. Der er 3 stk. i en pakke. Køb den her hos jem & fix.

Gør savearbejdet og nedfældningen lettere og mindre hårdt med en kædesav. God kvalitet til fornuftige priser. Køb online her.

Oregon rundfile 4,8 mm til 0325″ savkæder – 3 stk. – Jem & Fix

Oregon rundfile 4,8 mm til 0,325″ savkæder – 3 stk. | jem & fix

En nyskabelse indenfor kædeslibning, som anvender tungsten karbid værktøj til slibningen af kæden. Monteres direkte på sværdet, så man kan skærpe i skoven …

Oregon rundfile med en diameter på 4,8 mm til 0325″ savkæder. Holder kæden skarp. Der er 3 stk. i en pakke. Køb den her hos jem & fix.

TIMBERLINE Kædesliber – praktisk og effektiv – Savdoktoren

TIMBERLINE Kædesliber – praktisk og effektiv

Stort udvalg af Kædesliber til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på … Motorsav, Stihl MS 362C, Rigtig lækker motorkædesav fra Stihl.

En nyskabelse indenfor kædeslibning, som anvender tungsten karbid værktøj til slibningen af kæden. Monteres direkte på sværdet, så man kan skærpe i skoven og slipper for at fjerne motorsavskæden først. Let at indstille korrekt filevinkel med styrebøsning.

Find Kædesliber på DBA – køb og salg af nyt og brugt

Kædeslibemaskine 130 W – Biltema.dk

Kædeslibemaskine 130 W

Keywords: kædesliber til motorsav jem og fix