Ikea knagerække

Knagerække – Se udvalget af knagerækker i flot design – IKEA

Knagerække – Se udvalget af knagerækker i flot design – IKEA

Med en knagerække fra IKEA kan du holde styr på frakker og andet overtøj. Vælg mellem knagerækker til dør eller væg i vores udvalg af forskellige designs.

Kroge og knager til ophængning af tøj – IKEA

Kroge og knager til ophængning af tøj – IKEA

Med knager kan du hænge dit tøj op og organisere det pænt i din entré.

Med knager kan du hænge dit tøj op og organisere det pænt i din entré. Find dine ny kroge og knager her.

Knagerække på knagerække – IKEA

Denne knagerække med tre robuste kroge af metal giver dig praktisk opbevaring til tøj og tasker. Hvis du har brug for mere opbevaring, vil en hel række af dem efter hinanden se godt ud på din væg. Har du brug for endnu mere? Så tilføj en række til nedenunder. På den måde får du også kroge i den rigtige højde til børnene.

HÖVOLM Knagerække med 6 knopper, eg – IKEA

HÖVOLM Knagerække med 6 knopper, eg Denne knagerække af massiv eg har masser af plads til jakker, tasker og tilbehør. Hvis du vil have flere knopper, kan du altid montere flere knagerækker ved siden af hinanden. Massivt træ er et slidstærkt naturmateriale.

ENUDDEN Knagerække til dør, hvid – IKEA

ENUDDEN Knagerække til dør, hvid. Alle de uundværlige løsninger, der gør hvert eneste besøg på badeværelset mere funktionelt og praktisk. ENUDDEN serien har et lyst og frisk udtryk og hjælper med at holde orden i alle dine ting.

PINNIG Knagerække m 3 kroge, sort – IKEA

PINNIG Knagerække m 3 kroge, sort. Der er masser af plads til at hænge jakker, tasker og tilbehør. Passer perfekt sammen med PINNIG bænk med skoopbevaring, og hvis du har brug for flere kroge, skal du bare montere 2 eller flere knagerækker ved siden af hinanden.

LANDKRABBA Knagerække m 5 kroge, hvid, 50 cm – IKEA

LANDKRABBA Knagerække m 5 kroge, hvid, 50 cm Denne knagerække med 5 dobbeltkroge giver dig masser af muligheder for at hænge ting. Den er både praktisk og dekorativ, uanset hvor du vælger at montere den – og de små porcelænsknopper fremhæver følelsen af kvalitet.

Nye idéer til at bruge LURT knagerække – IKEA

Nye idéer til at bruge LURT knagerække – IKEA

Sommetider kan de ting, vi omgiver os med, bruges på nye måder. Her får du 3 kreative tips til vores enkle knagerække LURT, som fås til en overkommelig pris.

FLISAT Knagerække med 4 knopper – IKEA

FLISAT Knagerække med 4 knopper. Dit barns ting falder ikke ned takket være de kegleformede knopper. Hvis du hænger knagerækken i en børnevenlig højde, kan dit barn selv hænge sine ting op og holde orden i dem.

Keywords: ikea knagerække, knagerække ikea, ikea knage, knagerække med hylde ikea, ikea knagerække med hylde