Ikea garderobe system

Opbevaringssystemer – Køb praktisk opbevaring til alle rum

Opbevaringssystemer – Køb praktisk opbevaring til alle rum – IKEA

Ønsker du en nyt look til dit BESTÅ system? Find nye fronter og skift let og enkelt stemningen i rummet. Lige nu får IKEA Family medlemmer 20% rabat på alle …

Kombiner elementerne i vores opbevaringssystemer, så de passer perfekt til dig og dit hjem. Se de mange muligheder med vores praktiske opbevaringssystemer her.

Garderobeskabe i PAX serien med skydedøre og … – IKEA

Garderobeskabe i PAX serien med skydedøre og hængslede døre – IKEA

I vores PAX serie har vi et stort udvalg af moderne garderobeskabe med skydedøre og døre med dæmpede hængsler. Og vi yder 10 års garanti på hele serien.

Garderobeskabe og klædeskabe i alle størrelser – IKEA

Garderobeskabe og klædeskabe i alle størrelser – IKEA

Garderobeskabe og andet til et koordineret udtryk. Du kan vælge opbevaringsmøbler fra et system, så det hele passer sammen.

Skab overblik over dit tøj med det helt rigtige garderobeskab. Se udvalget af skabe i diverse stilarter og prisniveauer nu.

Garderobe, tilbehør, og opbevaring alle dine ting – IKEA

Du får nemlig 10 års garanti på PAX garderobeskabe og KOMPLEMENT indretning. Og du får det hele til vores sædvanlige lave priser.

Det en kæmpestor fordel at finde den rigtige opbevaringsløsning til tøj og tilbehør, hvis du ønsker et godt flow i hverdagen. Se vores løsninger her!

Sådan indretter du dit PAX garderobeskab – IKEA

Planlæg og tegn dit køkken, garderobeskab, opbevaringsløsning, badeværelse, sofa, madras eller kontor med vores brugervenlige tegneprogrammer.

Se, hvordan du får mest muligt ud af pladsen i dit PAX garderobeskab med PAX indretning. Se smarte måder at opbevare dit tøj, dine sko og dit tilbehør på.

Sådan designer du dit perfekte PAX garderobeskab – IKEA

Fem trin til det perfekte PAX garderobeskab – IKEA

Design dit eget PAX garderobeskab med et bredt udvalg af stel, døre og indretning med forskellige udtryk. Se, hvad du bør overveje, før du køber online eller i varehuset.

Indretning til PAX – Gør garderoben til din helt egen – IKEA

Indretning til PAX – Gør garderoben til din helt egen – IKEA

Indretning din PAX garderob, så den passer til dine behov. Vælg mellem hængsler, kurve, stænger, hylder m.m. Se her.

Opbevaring – Smarte opbevaringsløsninger til hjemmet – IKEA

Opbevaring – Smarte opbevaringsløsninger til hjemmet – IKEA

Hos IKEA har vi alt til opbevaring. Det gælder, hvorvidt du mangler bedrollers til sengen, skoopbevaring i bryggerset eller en reol til bøger i stuen. Se mere her!

Tegneprogrammer – IKEA

Det er altid en god idé at bruge lidt tid på at undersøge og planlægge din indretning før du går ud og køber noget. Derfor har vi lavet nogle tegneprogrammer, som kan hjælpe dig.

Keywords: ikea garderobe system, ikea opbevaringssystem