Almue fodliste jem og fix

Fodliste almue hvid – 15 x 91 mm x 3,6 meter – Jem & Fix

Almue fodliste – hvid – 15 x 91 mm x 3,6 meter | jem & fix

Almue fodliste fra Hornbæk · Listen er lavet af knastfrit fyr og hvidmalet · Den måler 15 x 68 mm, og listen er 3,6 meter lang · Fremstillet af FSC® MIX-mærket træ.

Skab en flot overgang mellem gulv og væg med denne fodliste. Det er en almue fodliste, der er hvidmalet. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af fodlister og fodpaneler. Se udvalget her og køb i dag.

Fodliste almue – hvid – 15 x 68 mm x 3,6 meter – Jem & Fix

Fodliste almue – hvid – 15 x 68 mm x 3,6 meter | jem & fix

Almue indfatning/gerigt i fyr, der er hvidmalet. Bruges som overgang mellem dør- eller vindueskarm … Hos jem & fix finder du et stort udvalg af indfatninger.

Skab en flot overgang mellem gulv og væg med denne fodliste. Det er en almue fodliste, der er hvidmalet. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af fodlister og fodpaneler. Se udvalget her og køb i dag.

Almue fodliste i fyr – 15 x 91 mm – Jem & Fix

Almue fodliste i fyr – 15 x 91 mm | jem & fix

Almue indfatning/gerigt i fyr, der er hvidmalet. Bruges bl.a. som overgang mellem dør- eller vindueskarm og væggen for at skjule den sprække, der er mellem …

Skab en flot overgang mellem gulv og væg med denne fodliste. Det er en almue fodliste i fyr. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af fodlister og fodpaneler. Se udvalget her og køb i dag.

Fodliste almue fyr – 15 x 68 mm x 3 meter – Jem & Fix

Almue fodliste – fyr – 15 x 68 mm x 3 meter | jem & fix

Almue indfatning/gerigt i fyr. Bruges som overgang mellem dør- eller vindueskarm og væggen for at skjule den sprække, der er mellem dør/vindue og væg.

Skab en flot overgang mellem gulv og væg med denne fodliste. Det er en almue fodliste i fyr. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af fodlister og fodpaneler. Se udvalget her og køb i dag.

Indfatning/gerigt almue – fyr – 21 x 115 mm x 2,4 meter

Indfatning/gerigt almue – fyr – 21 x 115 mm x 2,4 meter | jem & fix

Almue indfatning/gerigt i ludbehandlet fyr. Bruges som overgang mellem dør- eller vindueskarm og væggen for at skjule den sprække, der er mellem dør/vindue …

Almue indfatning/gerigt i fyr. Bruges bl.a. som overgang mellem dør- eller vindueskarm og væggen for at skjule den sprække, der er mellem dør/vindue og væg. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af indfatninger. Se dem her og køb i dag.

Indfatning/gerigt almue i hvid – 15 x 68 mm x 2,25 meter

Indfatning/gerigt almue i hvid – 15 x 68 mm x 2,25 meter | jem & fix

Hos jem & fix finder du trælister, som bruges til rigtig mange forskellige projekter: fx som fodlister ved gulvet eller skyggelister i loftet samt som …

Almue indfatning/gerigt i fyr, der er hvidmalet. Bruges som overgang mellem dør- eller vindueskarm og væggen for at skjule den sprække, der er mellem dør/vindue og væg. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af indfatninger. Se dem her og køb i dag.

Indfatning/gerigt almue i hvid – 15 x 91 mm x 2,4 meter | jem & fix

Almue indfatning/gerigt i fyr, der er hvidmalet. Bruges bl.a. som overgang mellem dør- eller vindueskarm og væggen for at skjule den sprække, der er mellem dør/vindue og væg. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af indfatninger. Se dem her og køb i dag.

Indfatning/gerigt almue i fyr – 15 x 91 mm x 2,4 meter – Jem & Fix

Indfatning/gerigt almue i fyr – 15 x 91 mm x 2,4 meter | jem & fix

Almue indfatning/gerigt i fyr. Bruges som overgang mellem dør- eller vindueskarm og væggen for at skjule den sprække, der er mellem dør/vindue og væg. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af indfatninger. Se dem her og køb i dag.

Indfatning/gerigt almue i ludbehandlet fyr – 15×68 mm | jem & fix

Almue indfatning/gerigt i ludbehandlet fyr. Bruges som overgang mellem dør- eller vindueskarm og væggen for at skjule den sprække, der er mellem dør/vindue og væg. Hos jem & fix finder du et stort udvalg af indfatninger. Se dem her og køb i dag.

Lister – stort udvalg til hele huset – Jem & Fix

Lister – stort udvalg til hele huset | jem & fix

Leder du efter billige pyntelister, lister til gulv eller loft eller indfatninger til døre og vinduer? Find lister til lave priser hos jem & fix.

Keywords: almue fodliste jem og fix